رنگ طبیعی

یا خدا

 

 

 

فصل لبو که میشه حتماً درست میکنم و خیلی هم تو زمستون مزه میده خوردنش.

من علاوه بر خود لبو عاشق رنگش هم هستم.

سالهای قبل آب لبو رو فریز می کردم و نگه می داشتم برای رنگ خامه و دسر و رنگ دادن به برنج برای تزئین استفاده میکردم.

امسال لبو رو حلقه حلقه کردم و گذاشتم رو بخاری خشک شد بعد آسیاب کردم خب نگهداریش راحت تر هست و هر وقت نیاز داشتم می تونم مثل زعفران دم کنم و از رنگش استفاده کنم.

هنوز فصلش تموم نشده شما هم امتحان کنید.

/ 7 نظر / 21 بازدید
زیر این آسمون آبی (فاطیما)

عالیه من آبشو غلیظ میکنم و فریز میکنم اما به نظرم اینطوری بهتره یه کاربرد بسیار جالبش هم به عنوان رژگونه است!!! [چشمک]

الناز

آفرین چه پیشنهاد عالی و جالبی..... آفرین

مامان آیسا

سلام ساناز جونم.چه کدبانو.آفرین به تو.اگه بشه امتحانش میکنم حتما.اون شیرینی و کیک هم خیلی هوس برانگیز بود.وخیلی هم تزئین امیررضای عزیزم خوشگل بود.امیدوارم دلتون همیشه شاد باشه و اگه غمی هم توش میاد زود بره.نمیشه که غم نباشه.اما خدا کنه خوب از پسش بربیای و تو دل غم هم اروم باشی. خوش به حال امیررضا که همچین مامان باسلیقه ای داره.مامان ایسا یادبگیر.[چشمک]

شکیبا

جالبه . امتحانش میکنم. [گل]